Prodej stavební parcely 1915 m², Koryčany

899 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme pozemek o velikosti 1915 m2 v nádherné přírodě Chřibské vrchoviny a Ždánického lesa. Tato oblast je evropsky významná lokalita a je zde mnoho chráněných území. Pozemek se nachází nedaleko města Koryčany v Kroměřížském kraji.


Na pozemku lze vystavět rekreační objekt a je zde již vydáno stavební povolení s možností změny. V současné době je stavební povolení uděleno pro stavbu Áčkového typu o zastavěné ploše 24 m2 (po dohodě s příslušným úřadem lze zastavěnou plochu zvětšit). V případě zájmu o tuto stavbu Vám ji pomůžeme zrealizovat a poskytneme veškeré podklady.

Na pozemku je ovocný sad se vzrostlými stromy a je zde krásný výhled do širokého okolí, který Vás okouzlí. Z místa se dostanete během chvíle do Koryčan, kde je řada obchodů a restaurací, zámek, koupaliště a další občanská vybavenost. Zároveň je pozemek již zasazen do krásné přírody u značených turistických a cyklistických tras k objevování nádherné přírody kolem. K pozemku vede obecní cesta a nedaleko od pozemku je elektrické vedení. Lze požádat ČEZ o připojení. U příslušných úřadů lze požádat o vrt na vodu.

Chcete mít chatu v nádherné přírodě? Užívat si klidu a soukromí? Pak je tato nabídka právě pro Vás.

Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.
(Některé fotografie zachycují přilehlý vyčištěný pozemek)

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 14243056
Plocha pozemku 1 915 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost